Gee, Your Timmie Smells Terrific. - I Think, Therefore Timmie.

Få ensam vårdnad

Det kan vara svårt när familjer splittras och det är barn med i bilden. Det är bra att man tar hjälpa v någon som kan så att det kan bli så bra som möjligt för barnen. Det finns ju så mycket som man ska tänka på och som man måste ta hänsyn till, så det är bra att man har någon som kan allt det där så att man kan få hjälp med att få ensam vårdnad om det är det som man känner skulle vara det bästa för barnen. Då är det bra att det finns många som jobbar med det och som man kan få hjälp med är man ska hantera en sån här situation.

Hitta det som fungerar bäst för just dig

Ja det är ju bra att man får den hjälpen som man behöver för att kunna ta sig igenom en så svår sak och då är det bra att man har proffs vid sin sida som kan hjälpa en med det och som vet vad vad man ska göra och hur man ska gå tillväga med det hela. Det underlättar och gör att det blir bättre och bättre och att man kan få det att bli så smärtfritt som möjligt för barnen. Det är ju det som är viktigast.
Så kolla upp vilken firma som man vill kontakta och det kan ju vara bra att kollat runt lite och se efter om det finns något som man kan få hjälp med och som hjälper en att få det som man behöver och som gör att det blir lättare och smidigare och att det är något som man vet är duktig på sitt jobb.
Så att det blir så bra som möjligt för alla inblandade så att alla mår så bra som möjligt. Bra att det finns dom som jobbar med det.